Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Kaygısız'dan halkımıza veda mesajı

Kaymakam Kaygısız

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar Kararnamesi ile Denizli Vali Yardımcılığına atanan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek halkına bir veda mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanlığı’nın Kaymakamlar Kararnamesi ile Denizli Vali Yardımcılığına atanan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek halkına bir veda mesajı yayımladı.

Temmuz 2009 ayında Erdek’te göreve başlayan ve bayramın sonunda ilişkisini kesecek olan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız’ın veda mesajı şöyle:

“Değerli çalışma arkadaşlarım, kıymetli Erdekliler; 5 yılı aşkın bir süredir sizlerle birlikte çalışmaktayız. Bu çalışma süresince bazen keyifli bazen de sıkıntılı anları birlikte paylaştık. Çeşitli zorluklara birlikte göğüs gerdik ve bu zorlukları birbirimize destek olarak başarılı bir şekilde aştık. En başından beri hedefimiz burada bir aile ortamında çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve çalışan arkadaşlarımızın yaptıkları işten zevk almalarını ve başarılardan birlikte gurur duymalarını sağlamak oldu. Çok güzel geçen bir 5 yılı vatandaşlarımızla iç içe yaşayarak, paylaşarak ve gönüller arasında köprüler kurarak geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Erdek’de 5 yıllık görev sürem içerisinde çok güzel şeyleri Erdekliler ile birlikte başardık. Erdek’in ekonomik sosyal, kültürel her yönü ile daha iyi bir Erdek olması, vatandaşlarımızla daha güzel bir Erdek’i yaşama idealine dönük çok güzel aşamalar sağladık. Biz tarihin bu akışında gerideki 5 yılda Erdek Kaymakamı olmanın onuru ve sorumluluğu taşımanın mutluluğunu yaşadık. Erdeklilere çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum. Tabi en önemlisi ve en güzeli de bizi her gördüğü yerde bize içten sıcak ilgi duyan, bizi sevdiğini söyleyen ve bizi mutlu eden değerli bütün Erdekli hemşerilerime sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Bir Kapıdağ sevdalısı, bir Erdek seveni olarak onlarla hayatımın geriye kalan döneminde her an buluşmaktan da keyif alacağımı belirtmek istiyorum. Herkesin hakkını helal etmesi dileğimle saygılar sunuyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum.”



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı